Puhtaasti kotimainen eli suomalaiset elokuvat

Keskustelua elokuvista ja niihin liittyvistä ilmiöistä.
User avatar
Tina DeMona
Posts: 1040
Joined: Sun Sep 25, 2022 12:31 pm

Re: Puhtaasti kotimainen eli suomalaiset elokuvat

Post by Tina DeMona »

Tämä kyllä tekisi mieli itsenikin nähdä. Ja vasta nyt, kun onhan tätä joka paikassa pyörinyt ja ei ole ikinä napostanut napata mukaan.

User avatar
aTomiK
Posts: 2038
Joined: Mon Sep 26, 2022 12:35 pm

Re: Puhtaasti kotimainen eli suomalaiset elokuvat

Post by aTomiK »

Image

Pohjanmaa (1988)
:star: :star: :star: :star:
https://www.imdb.com/title/tt0095880/

"Pohjanmaalla kaikki viisaus on vanhoos naisis, mutta miehis.. kyllä niis on HULLUUS".

Talvisota oli Pekka Partikan toinen elokuva ja Pohjanmaa se ensimmäinen. Mahtavaa oli jälleen uusia tämä Antti Tuurin romaaniin perustuva suomiklassikko.

Ollaan Kauhavalla ja Hakaloiden kotitilalle kokoontuu väki jakamaan amerikoissa kuolleen isoisän perintöä. Mitään jaettavaa ei juuri ole ja tunteet on pinnassa erityisesti Veikolla (Esko Salminen) jonka kutomobisnekset on menneet perseelleen josta mies syyttää liikekumppani Ketolaa. Hakaloiden vanhempi kaarti alkaa ryypiskelemään ja lähtee montulle uimaan jonne Erkki (Taneli Mäkelä) ottaa mukaan löytämänsä isoisän Suomi konepistoolin. Samalla nuoremmat jannut menevät ojentamaan Ketolaa eikä tämä reissu pääty hyvin joten asioita selvitellään lopulta poliisiasemalla.

Oli hyvä ratkaisu katsoa alle Talvisota jossa ryssiä laittoi päiviltä siis Pohjanmaa leffan Hakaloiden neljän vanhimman pojan isä Martti Hakala. Suvun menneisyys on näin paremmin hanskassa ja katsoja ns. kartalla missä mennään. Martti itse on tässä vaiheessa jo menehtynyt. Kyseessä on kesäinen yhden sunnuntaipäivän elokuva ja tämä on meikäläisen nuoruusajan kaveripiirin ehdottomasti dialogiltaan lainatuin filmi yhdessä Kuutamosonaatin kanssa.

Tapahtumat nähdään Taneli Mäkelän esittämän Erkin kautta ja Talvisodassa Marttia esittänyt Mäkelä on tässäkin kova. Koko ajan sätkä kädessä viihtyvä Erkki kuskaa veljiään pitkin Kauhavaa sekä lähiseutuja ja käy samalla paneskelemassa nuoruuden rakkaansa Saaran (Eeva Eloranta) kanssa. Salminen on huikeassa vireessä tuittupäisenä Veikkona jolla ei viina sovi ollenkaan mutta tokihan sitä juodaan koko ajan. Kiljua ja Vaakunaviinaa :upeeta: Vesa Mäkelä esittää veljesten eniten lukenutta insinööri Seppoa ja Esko Nikkari on nelikon vanhin ja pistää Paavona tiskiin legendaarisen kännikohtauksen poliisikuulustelussa uudelle konstaapeli Materolle (Vesa Vierikki) maukkaasti vittuillen.

Kesäinen Pohjanmaa näyttää mahtavalta ja leffa on kyllä kaikin puolin hyvin tehty. Jussit irtosivat ohjauksesta, kuvauksesta ja leikkauksesta joiden lisäksi Ranskastakin tuli pari palkintoa. 5,6 miljoonaa markkaa maksanut elokuva sai katsojia 179,451 mikä oli vuoden 1988 toiseksi paras kotimainen noteeraus Tupla-Uunon jälkeen.

Parikasta vielä sen verran, että on harmi ettei mies kahden erittäin hyvän filmin jälkeen tehnyt kuin yhden leffan. Vuonna 1996 tuli Tie naisen sydämeen ja seuraavana vuonna mies olikin jo kuollut. Mies aloitti toki apulaisohjaajana jo vuonna 1968 Täällä Pohjantähden alla filmissä mutta selkeästi olisi ollut kykyjä ottaa jo aiemmin isompia askelia. Talvisota elokuvan jälkeen Parikkaa vietiin jenkkeihin ja hän viettikin siellä aikaa kässäreitä lukien mutta ilmeisesti mikään ei sitten sen suuremmin miestä puhutellut. Tom Cruisen tähdittämä The Firm oli yksi jota Parikalle tarjottiin.

Seuraavaksi Hakala saagassa on vuorossa Lauri Törhösen ohjaama Ameriikan raitti jota odottelen myös innolla.
Let me tell you something. If shit was worth something, poor people would be born with no asshole.

User avatar
Exterminator
Site Admin
Posts: 1465
Joined: Sun Sep 18, 2022 1:55 pm

Re: Puhtaasti kotimainen eli suomalaiset elokuvat

Post by Exterminator »

aTomiK wrote:
Wed May 08, 2024 7:36 am
Image

Insiders (1989) :star: :star: :star:
https://www.imdb.com/title/tt0097582/

"Rakastat sä mun munaa?"

Vuorossa taas Törhöstelyä ja pahamaineinen 80-luvun lopun juppielämäkuvaus Insiders. Eikä tämä huono ollut.

Tarinassa Iltalehden kesäpoika Jarkko (Markku Mustonen) saa määräyksen tehdä henkilökuvan jostain juppimenestyjästä. Jarkko valitsee kohteeksi toimitusjohtaja Lasse Fjältin (Mikko Reitala) joka kutsuukin Jarkon heti bileisiin. Tästä aletaan sitten tutustumaan Lassen ja tämän lähipiirin touhuihin.

Lasse seurustelee Ringan (Katja Kiuru) kanssa mutta paneskelee ketä haluaa joten Ringa nappaa itselleen firman asianajaja Petrin (Ilkka Heiskanen) joka on leffan ns. normaalein jannu. Lasse alkaa puolestaan jyystää malli Maijua (Niina Nurminen) ja tässä on neliödraamaakin tarjolla etenkin saarella tapahtuvalla saunareissulla. Samana vuonna tulleen Pullahiiren Sari Puumalainenkin on jälleen mukana ja hän puolestaan kiinnostuu Jarkosta. Firman varatoimari Robertilla (Markku Huhtamo) taas on hämäräbisneksiä ja yhteyksiä Maijun kanssa.

Ei tällaista maailmaa ja ajankuvaa ole liiaksi suomalaisissa elokuvissa käsitelty joten Insiders on jo senkin takia mielenkiintoinen tapaus. Rikkaat ajelee muskeliveneillä, Lassella on jatkuvasti Mobira Cityman tiiliskivikännykkä kourassa, avoautoilla liikutaan ja faksit laulaa. Kuntosalibuumikin on isosti esillä.

Hahmojen meininkiä Hesassa on mukava seurata ja onhan tässä ihan hitosti alastomuutta mukana. Kiuru sekä Nurminen tuntuu olevan jatkuvasti nätit tissit paljaana ja kuntosalia vetävää vanhempaa Raijaa esittävä Laila Räikkä paljastelee hänkin. Lisäksi bileissä nähtiin maukas hetki, kun Jarkko eksyy saunatiloihin missä kolme alastonta mimmiä nappaa ensin lattialta viivaa ja menee sitten kylpyammeesen kiehnäämään. Uijui :runk:

Valitettavasti Insidersin viimeinen puoli tuntinen on sen heikointa antia. Yksi typyistä löytyy murhattuna ja tätä aletaan selvittämään kuulusteluin ja tutkimuksin mikä ei ole kovinkaan kiinnostavaa katseltavaa. Musiikit filmiin teki Johnny Lee Michaels ja ne kyllä toimii, yksi Havana Blacksin biisi oli myös mukana.

Loppuvaiheita lukuunottamatta viihdyin leffan parissa kuitenkin erittäin hyvin vaikka Nordisk filmin suomikiekko ei todellakaan laadullaan häikäise. Muutenkin olisi mukava nähdä leffasta se pidempi tv-sarjaversio jossa on ehkä mukana myös legendaarinen kommentti "Itken mieluummin Alfa Romeossa kuin Ladassa" :king:
Muistin nyt lainata Insidersin ja kyllähän se kannatti, sillä helposti jäi plussalle minullakin. Kiinnostavuus saadaan pidettyä hyvin yllä ja en tainnut pitkästyä sen kummemmin tuon tapon selvittelyn aikanaan, vaikka ei se nyt omakaan lempiosuus pätkästä ollut.

Kiuru oli siinä Ruusun aika -sarjassa, jota melko pentuna tuli katseltua. En silloin eukolle lämmennyt, mutta nythän tuo viehätteli aivan eri tavalla ja mahtavasti rohkeni ilman vaatteitakin esiintyä :kennedy: Ainoastaan tarkkuutta olisii kuvalle toivonut enemmän, esim. saunakohtauksessa. Olisi erottunut varustukset paremmin, nyt ei kehuttavasti aina :cry: Tuo Nurminenko se oli, joka alkoi nauramaan pannessa, niin siinä taas erottui kaikki tosi hyvin :king:

Joskus kauan sitten olin nauhoittanut vhs:lle tuon saunassa käynnin :virne: Tiedä sitten, onko Insiders monestikin tv:ssä esitetty, silloin ainakin.

Kyllä tätä Törhöstä enemmänkin kiinnostaa nähdä ja ehkä tälle antaisin vaikka plussan enemmän.
"Literally, the most perfect dick I've ever seen in my life."

User avatar
aTomiK
Posts: 2038
Joined: Mon Sep 26, 2022 12:35 pm

Re: Puhtaasti kotimainen eli suomalaiset elokuvat

Post by aTomiK »

Okei, hyvinhän se toimi sielläkin :ilo: Törhönen on kyllä ihan hyvä ohjaaja suomirintamalla. Jotenkin oli ennen näitä katsomisia sellainen kuva, että olisi ihan tuubaa tehnyt.
Let me tell you something. If shit was worth something, poor people would be born with no asshole.

User avatar
aTomiK
Posts: 2038
Joined: Mon Sep 26, 2022 12:35 pm

Re: Puhtaasti kotimainen eli suomalaiset elokuvat

Post by aTomiK »

Image

Ameriikan raitti (1990) :star: :star: :puoli:
https://www.imdb.com/title/tt0099029/

Sitten Erkki Hakalan myöhemmät seikkailut mutta nyt ei aivan Törhösen leffa pysy kasassa.

Jostain syystä Erkki (Kari Sorvali) on edelleen mattokutomobisneksessä ja eräänä yönä yhtiökumppani Taisto Matsomppi (Jari Järvimaa) polttaa tehtaan. Oikeudessa kaksikko tuomitaan satojen tuhansien veropetoksesta mutta heput käy nostamassa rahat KOPista, SYPistä sekä Postipankista ennen kuin valtio saa omansa ja karkaavat Floridaan. Erkin raskaana oleva vaimo Kaisu (Mari Rantasila) lähtee mukaan. Jenkeistä löytyy suomikommuuni joka ottaa uudet tulokkaat hoiviinsa ja päivät kuluvat lähinnä ryypäten mihin Kaisu nopeasti kyllästyy. Töitäkin tehdään ilman papereita tietyömaalla kunnes pienten ongelmien jälkeen Erkki lähtee Oton (Åke Lindman) kanssa viemään rekkalastia Kanadaan ja tästä reissusta tulee hengenvaarallinen.

Onhan se nyt ihan vitun siistiä, että suomipojat on 80-luvun lopussa lähteneet tekemään leffaa amerikoihin ja paljon on kaikenlaista häröilyä mukana mutta silti elokuvasta jää jotenkin valju kuva. Kyseessä on myös varoittava esimerkki eli vaikka verorikolliset luulee pääsevänsä paratiisiin niin rapakon takana odottaa vain uudenlaiset ongelmat.

Mukana on vitusti ryyppäämistä ja Old Taylor viskilekoista juodaan suoraan pullosta. Parista varhaisemmasta törhösleffasta tuttu Järvimaa etenkin sikailee ansiokkaasti, n-sanat viuhuu ja teemana on "mä en kirjaviin luota" :virne: Yksi ongelma leffassa on se, että Sorvalin Erkki ei ole lainkaan samanlainen henkilö mitä Taneli Mäkelä Pohjanmaassa esitti. Mies on epävarma ja tekee typeriä ratkaisuja mikä tuntui hölmöltä.

Rantasila esiintyy hyvin ja näyttää alussa tissit. Myöhemmin kuvissa vilahtaa myös jonkin raskaana olevan naisen ryntäät mutta tuo on ollut selkeästi ekstra sillä Rantasila ei vielä tuossa vaiheessa lapsia tehnyt. Tisuleita nähdään myös mielenkiintoisessa R Donuts kahvilassa jossa tarjoilijat olivat topless tyylillä jalassaan pelkät stringit. Rekkareissulla Otto vie Erkin vielä motelliin missä on suomalainen sauna sekä huoria joten taas saadaan ruudulle mollukoita. Åke on kova äijä ja panee kahta misua, kun Erkki vain tärisee porealtaassa mutta pääsee sentään yhden typykän rintaa imeskelemään 8-)

Markku Huhtamo esitti Tapania joka oli mukana asuntobisneksessä, Markku Toikka oli Timo josta paljastuu synkkä puoli ja Tropic of Ice leffan päänäyttelijä Tor Planting nähtiin Jakobssonina jolla oli hallussaan suuri laittomien maahantulijoiden työllistämisbisnes. Pedro Hietasen musiikeissa on tarjolla paikoin ärsyttävää farssimenoa mutta oli siellä yksi hyväkin teema.

Eli kyllä leffasta hyviäkin hetkiä löytyy mutta kokonaisuudelle kaksi ja puoli tähteä on riittävä määrä. Elokuva löytyy Areenasta.

Image
Let me tell you something. If shit was worth something, poor people would be born with no asshole.

User avatar
Exterminator
Site Admin
Posts: 1465
Joined: Sun Sep 18, 2022 1:55 pm

Re: Puhtaasti kotimainen eli suomalaiset elokuvat

Post by Exterminator »

Image
Punttikomedia :star: :star: :star: +
https://www.imdb.com/title/tt14353504
Tässä kerrotaan kahden hahmon yhteen kietoutuvat tarinat. Vili (Mikko Töyssy) on bodausharrastaja henkeen ja vereen, jopa liikaakin. Napeilla on saatu palat suuriksi, mutta myös munuaiset paskaan kuntoon, eikä kehoa enää oikein voisi rakentaa - ainakaan lainkaan samaan malliin kuin aiemmin. Mies joutuu olosuhteiden pakosta ottamaan vastaan personal trainerin hommaa salilla, jossa tapaakin hissukkamaisen kirjastotäti Kertun (Iina Kuustonen). Pimu on saapunut paikalle selkävaivojensa tähden ja alkaa kokeilemaan treeniä Vilin ohjauksessa. Yllättäen naisen tulokset ovat hämmästyttävän hyviä, ja kaikkien mielestä ainesta kilpailemaan fitness-kisoihin löytyisi... Kertulla olisi myös ammatissaan kiinnostusta ylenemiseen ja sivistysjohtajan (tjsp.) paikka olisi auki, mutta sitä havittelee myös narttumainen työkaveri. Tämähän olikin siis muuten Katariina Kaitue, en tajunnut! Kertun on aika jättää hissuttelu ja ottaa hommat haltuun.

Aleksi Delikouras on ohjannut nokkelan Perunankin kirjoittaneen Pekko Pesosen tekstistä ensimmäisenä pitkänä elokuvanaan varsin hyvän pätkän. Iina "naispuolinen Mikko" Kuustosen naama edelleen tökkii henk koht, mutta eipä tässä näyttelykykyjensä puolesta mitään vikaa ole. Teki elokuvassa lisäksi mainiota fyysista komediaa ja kaipa oli oikeastikin jotain salia harrastanut, ei ainakaan näyttänyt pätkääkään epäuskottavalta siellä fitnesslavalla. Töyssystä en yhtään vähempää tykkäillyt, veti taidolla roolinsa tämäkin. Sivuosissa nähtiin mm. ei yhtään huonot Pamela Tola ja Eero Ritala. Sitten nämä kolmen Koljosen veljeksen esittäjät olivat ihan mainio trio.

Nauramaan en Punttikomedian parissa päässyt, enpä kuitenkaan pitkästymäänkään. Pituuskin oli maltettu jättää alle puolentoista tunnin. Vaikka Kuustoselta se Häät ennen hautajaisia oli kovempi, voi tämänkin tsekkaamista helposti suositella ja tietysti varsinkin, jos käyt nostamassa itsekin punttia.
"Literally, the most perfect dick I've ever seen in my life."

User avatar
aTomiK
Posts: 2038
Joined: Mon Sep 26, 2022 12:35 pm

Re: Puhtaasti kotimainen eli suomalaiset elokuvat

Post by aTomiK »

Image

Lakeuden kutsu (2000) :star: :star: :star: :puoli:
https://www.imdb.com/title/tt0199700/

"Meitä koettelee Lipposen hallitus, EU sekä taivahan herra".

Sitten Hakalan suvun leffasaaga päätökseen ja Ilkka Vanteen ohjaama Lakeuden kutsu toimi oikein hyvin.

Ihan täysin ei jatkumo Ameriikan raitin kanssa täsmää mutta mitäpä tuosta. Erkki Hakala (Kari Väänänen) palaa jenkeistä takaisin kotikonnuilleen ja aikomus on ostaa Matsompin (Martti Suosalo) kanssa Partasen veljeksiltä (Vesa Vierikko ja Samuli Edelman) metallipaja sekä sopia välit vaimo Kaisun (Mari Rantasila) kanssa.

Ameriikan raitissakin Kaisua esittänyt Rantasila uusii siis roolinsa ja kiitettävän paljon oli saatu myös Pohjanmaa leffassa esiintynyttä porukkaa palaamaan rooleihinsa eli näitä oli Esko Nikkari, Heikki Paavilainen, Sari Mällinen, Tarja Keinänen sekä Kalevi Haapoja. Väänänen on tässä taas enemmän se Erkki mitä Taneli Mäkelä näytteli Pohjanmaassa eli itsevarma heppu joka tietää mitä tahtoo eikä se epävarma Ameriikan raitin hissuttelija jota Kari Sorvali esitti.

Mitään kovin erikoista juonta leffassa ei ole mutta tunnelma on hyvä, mukana on paljon autolla ajelua, hyvää musiikkia, iskevää dialogia ja mainioita näyttelijäsuorituksia. Nikkari on jälleen erinomainen, Väänänen myös tosi hyvä, Vierikko ja Edelman velmuilevat hauskasti ja Tapio Hämäläinen esitti tällä kertaa opettajan roolin. Mukana pienemmissä osissa nähtiin myös hyvää castia tyyliin Matti Onnismaa, Risto Kaskilahti sekä Ilkka Koivula.

Viihdytävä hyvän mielen leffa tämä ja olipa mukava kuulla lopputekstien aikana Pauli Hanhiniemen Perunateatterin "Siipeen jos sain" jota kyllä aikoinaan radiossa paljon soitettiin.
Let me tell you something. If shit was worth something, poor people would be born with no asshole.

User avatar
Tina DeMona
Posts: 1040
Joined: Sun Sep 25, 2022 12:31 pm

Re: Puhtaasti kotimainen eli suomalaiset elokuvat

Post by Tina DeMona »

^Olen tainnut nähdä tuon pariinkin kertaan vahingossa televisiosta. Enkä kymmallakaan kerralla tajunnut sen olevan jatkoa jollekin muille pätkille.

User avatar
aTomiK
Posts: 2038
Joined: Mon Sep 26, 2022 12:35 pm

Re: Puhtaasti kotimainen eli suomalaiset elokuvat

Post by aTomiK »

Okei, kyllä leffa varmaan toimii ihan hyvin myös itsenäisenä tapauksena :ilo:
Let me tell you something. If shit was worth something, poor people would be born with no asshole.

User avatar
Tina DeMona
Posts: 1040
Joined: Sun Sep 25, 2022 12:31 pm

Re: Puhtaasti kotimainen eli suomalaiset elokuvat

Post by Tina DeMona »

aTomiK wrote:
Thu Jun 20, 2024 9:53 am
Okei, kyllä leffa varmaan toimii ihan hyvin myös itsenäisenä tapauksena :ilo:
Joo, ei se mitenkään huono ollut. Eritoten dialogin muistan näpsäkkääksi.

User avatar
Exterminator
Site Admin
Posts: 1465
Joined: Sun Sep 18, 2022 1:55 pm

Re: Puhtaasti kotimainen eli suomalaiset elokuvat

Post by Exterminator »

Exterminator wrote:
Sat May 20, 2023 6:01 am
Image
Varjoja paratiisissa :star: :star: :star: :star: -
https://www.imdb.com/title/tt0092149/?r ... mg_t_34_dr
Roskakuski Nikanderin (Matti Pellonpää) ja supermarketin kassatytön Ilonan (Outi Alanen) tiet kohtaavat. Yhteistä aikaa lankeaa syliin pian reippaasti Ilonan saatua kenkää ja varastettua kiitoksena kaupan rahat. Nikander lupaa auttaa Ilonan pulasta ja jonkinlainen suhde on näiden välillä sikiämässä. Heikosti se seurustelu sujuu, mutta yritetty on ainakin.

Tämä oli taas niin tätä kaurismäen harmaata suomalaisuutta. Ja siitähän minä pidän. Viina ja tupakka maistuvat, luksus loistaa poissaolollaan, eikä ketään hymyilytä. Paitsi elokuvan katsojaa, sillä oli tässäkin taas sitä Kaurismäen huumoria mukana kiva annos. Niin ja musiikkiesityskin tietenkin kuului asiaan.

Oli yllättävää nähdä Jukka-Pekka "Megavisa" Palo sivuroolissa ilonan pomona, mutta ei mitään valittamista tästä. Kuosmasen Saku oli isommassa roolissa Nikanderin kupinotosta pitävänä kollegana ja siitähän tykkäsin tietenkin. Pellonpään taisin ensimmäistä kertaa nähdä näissä ja voi sanoa, että hyvin on ohjaaja ohjattavansa kaikkiaan valinnut.

Enpä tiedä, miten korkealle arvostettu pätkä tämä Kaurismäen tuotannossa on, tai osaako näitä itse niin hyvin edes erotella, että mikä olisi parempi kuin toinen. Sitä Akin maailmaahan tämä kaikki on. Joka tapauksessa tykkäsin tästäkin ja pistän hyvät tähdet.
Ei helvetti, täällähän oli jo arvostelukin... en aluksi muistanut nähneeni tätä, katsellessa sentään alkoi palautua mieleen, ja sitten en tajunnut tarkistaa mahdollista arvostelua olisiko jo ennestään :doh: No laitetaan nyt sitten tämä, mitä kirjoitin tällä kertaa. Arvosana nousi hieman ainakin!

Varjoja paratiisissa :star: :star: :star: :star:
https://www.imdb.com/title/tt0092149
Kaurismäen neljäs elokuva kertoo roskakuskin (Matti Pellonpää) ja kaupan kassaneidin (Kati Outinen) tarinan. Romanssiä vähän yritetään viritellä, mutta nihkeähkösti se yhteinen aika sujuu. Kassaneidin saatua potkut ja varastettua pomoltaan täytyy yrittää yhdessä uudestaan, sillä onhan gimmaa hädässä autettava. Roskakuskin työkaveri (Kuosmasen Saku) on läpi elokuvan hyvä kaveri ja auttaa minkä pystyy.

Muistelin juonitiivistelmästä, että olinkos mina tämän nähnyt. Mitään arvostelua en löytänyt, mutta kyllähän tämä tuli joskus aiemmin jo katsottua! Hienosti VP kesti uusinnan, sillä elokuva on hurmaava sukellus Kaurismäen maailmaan ja 80-luvun puolivälin Suomeen. Pellonpää, Saku ja Outinen ovat mainio hahmokolmikko nasevine, totta kai lyhyine repliikkeineen. Livemusiikkia kuullaan tälläkin kertaa, missä kohtaa aloin muuten miettimään, että kuinka monessa näistä rainoista mahtaa artisti/bändi olla esittänyt ihan omaa tuotantoaan. Tässä ei ainakaan, kun taas Maustetytöt ainakin.

Jos tämän Kaurismäen tuotanto nappaa, Varjoja paratiisissa ei missään nimessä voi jättää väliin.
"Literally, the most perfect dick I've ever seen in my life."

User avatar
Liskohallitus
Posts: 436
Joined: Wed Mar 15, 2023 12:53 pm

Re: Puhtaasti kotimainen eli suomalaiset elokuvat

Post by Liskohallitus »

Exterminator wrote:
Sat Jun 15, 2024 3:41 am
Image
Punttikomedia :star: :star: :star: +
https://www.imdb.com/title/tt14353504
Varovainen suositus muuten tälle. Kävin tämän poikkeuksellisesti leffassa katsomassa ja melkoisia yhtäläisyyksiä yhdellä hahmolla oli paljon lööpeissäkin olleeseen ex-bodariin. Toki aihepiiri on jo aika rajaava että jos salihommat ja siihen liittyvä huumori ei iske niin ehkä jättäisin väliin. Exän tähditys kohdallaan.
You ever heard that saying. "A man builds a thousand bridges and sucks one dick. To the world, he's not a bridge builder, he's a cock sucker".
-Play It to the Bone

Post Reply